Pornirea acumulatorului in Chisinau

S-a descărcat acumulatorul? Venim imediat și vă ajutăm să porniți mașina! Echipament profesional și specialiști experimentați 24/7.

Porniți mașina dvs. în 10 minute!

4.9/5.0
Stars

Evaluare medie a recenziilor

0 +

Clienți mulțumiți

< 60 min.

Timp mediu de așteptare

Автомобильный механик чинить аккумулятор

Avantajele noastre

Sosire instantanee

Maiștrii noștri vor ajunge la dvs. în 10-15 minute după apel - nu veți găsi mai rapid!

Echipamente profesionale

Avem cele mai moderne echipamente pentru pornirea oricărui tip de baterie.

Garanție de siguranță

Lucrăm foarte atent și garantăm siguranța mașinii dvs.

Ajutor pas cu pas

Cum se desfășoară totul

Dvs. sunați

Trimiteți un formular de cerere sau sunați-ne la +373 78633457 și descrieți situația de descărcare a bateriei. Vom accepta apelul 24/7.

Noi clarificăm

Operatorul nostru va clarifica de la dvs. adresa exactă și modelul mașinii, pentru a înțelege situația și a alege echipamentul necesar.

Venim la dvs.

Imediat ce primim adresa de la dvs., specialistul nostru va pleca spre dvs.
Timpul de sosire în oraș este de numai 10-15 minute.

Întrebări frecvente

Cât de repede veți ajunge?

Facem tot posibilul să ajungem la dvs. în 10-15 minute după apel în interiorul orașului. Datorită planificării eficiente a rutelor și poziționării optime a echipelor noastre, putem răspunde operativ la apelurile clienților.

Lucrați și noaptea și în weekend?

Da, lucrăm 24/7 fără zile libere și sărbători. Puteți apela echipa noastră oricând, zi și noapte, și veți fi deservit.

Ne puteți ajuta și în afara orașului?

Da, deservim nu doar Chișinău, ci și suburbii în raza de 30 km. Lăsați o cerere pe site sau sunați, iar echipa noastră va ajunge la dvs. în afara orașului.

Pot plăti cu cardul?
Da, puteți plăti pentru serviciile noastre cu numerar, cu cardul și prin alte modalități convenabile. Angajații noștri dispun de un terminal mobil pentru plata cu carduri bancare.
Trebuie să fiu lângă mașină în timpul lucrării dvs.?

Prezența dvs. nu este obligatorie. Dar vă recomandăm să așteptați sosirea specialiștilor noștri, pentru a vă asigura că problema este rezolvată. De asemenea, puteți lăsa cheile mașinii angajaților noștri.

Recenzii

Suntem de încredere

Stars

Bateria s-a descărcat chiar la benzinărie noaptea, nu am putut porni mașina. Am sunat la serviciul de pornire, maistrul a ajuns literalmente în 10 minute! A rezolvat rapid totul, m-a scos din încurcătură, recomand!

Victor L.

Stars

Serviciu mobil excelent de pornire auto! Au ajuns repede, au făcut totul îngrijit și profesionist. Sunt mulțumit 100% de munca lor, voi apela din nou la ei dacă va fi nevoie

Dorin K.

Stars

Eram plecată și mi s-a descărcat bateria. Trebuia neapărat să ajung la aeroport. Am apelat această companie, băieții au venit foarte repede! Au pornit mașina calitativ și îngrijit, mi-au explicat ce fac. Le mulțumesc enorm pentru ajutor și profesionalism!

Anna S.

Stars

M-au scos din încurcătură băieții de la această companie! Bateria s-a descărcat chiar pe un drum aglomerat. Au venit cât mai repede și au pornit profesionist mașina. Sunt mulțumit de tot, recomand

Andrei K.

Stars

Am ajuns într-o situație neplăcută cu bateria descărcată chiar înainte de o călătorie importantă. Am apelat acești băieți și în 10 minute erau acolo! Au rezolvat totul rapid și au răspuns foarte politicos la toate întrebările. Mulțumesc mult!

Katarina P.

Contacte

Telefon

Sunați la numărul 078 633 457

Email

Scrieți la adresa help@auto-start.md

SAU

Lăsați o cerere online

Ne-ați prins în orele de activitate redusă, avem mulți meșteri disponibili și vă oferim un cod promoțional pentru o reducere de 5%